tisdag 3 november 2020

I went down, down, down

Och där var det dags att gå utför igen. Jag har inte mått jättebra sen senast. Idag har jag haft huvudvärk och ont i ryggen och nacken ända sen imorse. Min mage har dessutom ballat ur helt, det är som att jag är intolerant mot lite allt möjligt och jag mår ofta illa. För mycket bröd, mejeriprodukter och banan är det jag lyckats identifiera som gör det värre. Till och med laktosfri mjölk måste jag passa mig för. Jag har haft problem med magen i tolv år men det spelar lite i en egen liga just nu och jag förstår så klart vad det är som gör att så är fallet - stress.

Hur mycket jag än har jobbat på mig själv så är det svårt att ändra saker som sitter i ryggmärgen. Jag märker att det första jag tänker när jag vaknar är "hur mycket är klockan???" och jag försöker låta bli att stressa över det, låta bli att fråga Daniel, men så gör jag det ändå för att jag blir stressad om jag inte får veta, samtidigt som jag blir stressad av att veta. Moment 22.

Idag är det en sån dag som jag behöver göra absolut ingenting men ändå torkar jag upp Bosses spyor (stackaren verkar vara sjuk), stresstädar köket när mamma kommer hem från jobbet och dras till att multitaska. Och jag är sämst på att multitaska. Man brukar ju säga att män inte kan göra två saker samtidigt - jag kan verkligen inte göra två saker samtidigt. Multitasking är det sämsta påfundet, ett hittepå, och jag som är sämst på det dras ändå in i det. 


Just nu vill jag att det ska bli torsdag så jag kan få sprutor i käkarna, sen vill jag att november ska gå fortare än nånsin så att det kan bli jul och att jag kan dras med i ett semestermode. I somras hjälpte det en hel del att folk fick semester för att jag skulle slappna av och känna mig mer okej med att gå hemma. Jag hoppas att det blir likadant till jul.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar