onsdag 9 september 2020

Vårdledigt och festligheter

Onsdag. Jag börjar komma in i en period med lite mer energi nu. Det har gått typ en vecka sedan den värsta tröttheten började släppa men jag har inte riktigt vågat lita på att det inte kommer tillbaka. Eller ja, komma tillbaka kommer det garanterat att göra men förhoppningsvis inte än på ett tag.

Jag har "ledigt" från vårdbesök ett tag nu vilket är ganska skönt. Det låter kanske knäppt men jag orkar inte mer än 2-3 vårdbesök i veckan. Det beror lite på vem jag ska till. För mig är sjukan ett heltidsjobb och att ens orka ta emot den vård jag behöver har varit riktigt kämpigt. Förra veckan var jag hos bettfysiologen i två och en halv timme och det gjorde att jag tvingades avboka mitt psykoterapeutbesök dagen efter. Det är ganska sjukt att man ibland är för sjuk för att få vård för det man är sjuk för.

I helgen har jag två roliga saker att se fram emot. Om jag orkar det vill säga, jag kan ju aldrig spika något. På fredag kväll är det tänkt att vi ska träffas några stycken från min gamla socionomklass (+ några respektive), och dagen efter, på lördagen, har min äldsta syster party då hon fyller 30. Lindas födelsedagsfest går givetvis först då det är en stor grej men jag hoppas självklart på att orka med både och. Pontus och Ida kommer hela vägen från Göteborg så det hade varit kul att ses nu när det blir så sällan och vi inte har setts på väldigt länge.


Min fina böna från en dimmig morgonpromenad för någon vecka sedan. 🖤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar