Sofia Vähäjylkkä: Hej igen

söndag 2 augusti 2020

Hej igen

Har (förutom inlägget om botox igår) inte bloggat på huuur länge som helst. Minns inte senast jag var ifrån bloggen så länge. Anledningen är egentligen väldigt enkel och det är för att jag är sjuk och behöver distansera mig från allt vad stress heter. För tyvärr har det blivit så att även mina intressen har blivit föremål för stress och extrem prestationsångest. Allt jag har tyckt är kul har blivit prestation och jag har liksom inte förstått förrän nu varför jag har börjat dra mig för att göra saker jag tycker om och varför saker jag älskat plötsligt inte har varit roliga längre.

Mitt bloggliv är väldigt väldigt spretigt just nu. Jag har en annan blogg/dagbok där jag är totalt ofiltrerad och skriver av mig när det behövs (har bara gett ut adressen till dom som hört av sig och velat läsa allt obegripligt jag skriver där), sen har jag en annan på ingång som ska drivas tillsammans med en annan person vilket jag ser jättemycket framemot. Hur det blir här är än så länge väldigt oklart. Det känns som att jag står med mina fötter lite överallt och inte får någon ordning, men det ska väl visa sig med tiden hur det blir tänker jag. När jag vet så kommer jag att hålla er uppdaterade här.

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)