måndag 31 augusti 2020

Börjar om

Jag har gjort just det några gånger, börjat om, och någonstans känner jag att det är dags att göra det igen. Över fem års bloggande på den här adressen, och otaliga tuffa psykiska och fysiska tillstånd därtill, har fått mig att växa så pass mycket att det känns som att det är dags att gå vidare. Bli mer genuin, fri och inte bunden till vad jag tror förväntas av mig eller vad jag kanske "borde" göra.

Ni är många som har följt mig i alla dessa år och jag vet att många av er finns kvar. Det värmer i hjärtat att se att jag fortfarande har drygt 10 000 sidvisningar i månaden här trots att jag behövt lägga bloggandet åt sidan en stund.

Jag har behövt tid att hitta tillbaka till det jag älskar. Tid att rannsaka vad jag gör för att det är roligt och vad jag gör för att jag vill känna att jag är good enough. Jag har blivit sjuk av just det, stressen och pressen att vara good enough, och jag har sökt den bekräftelsen hos alla andra utom den person jag borde ha sökt den hos från första början - mig själv.

Det kommer inte att bli som förut här igen. Inga krystade inlägg för att hålla läsare kvar så att jag kan känna mig good enough i några minuter för att sedan falla tillbaka i tvivel och mindervärdeskomplex igen. Det är inte så det ska vara och det är inte så jag vill vara. Jag vill bara vara jag igen. Hon jag inte har varit fullt ut sedan jag var en liten flicka. Jag saknar henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar