Sofia Vähäjylkkä: Orudis och Mördar-Conny

torsdag 7 maj 2020

Orudis och Mördar-Conny

Jag har haft bättre dagar på senaste, väldigt tacksam för det. Jag har kunnat göra mina övningar jag fått av naprapaten så det har blivit ungefär 7 dagar övning och 7 dagar utan då jag först inte fick träna pga att jag fick botoxinjektioner i käkarna och att jag sen blev fruktansvärt dålig i händer och i huvudet.

I eftermiddag ska jag till naprapaten igen. Förhoppningsvis har det hänt något trots att jag inte kunnat göra övningarna varje dag. På måndag ska jag tillbaka till Forma Vita och kräma på med ännu mer botox, jag antar att det åtminstone blir pannan men kanske också nacken - och på tisdag ska jag till Leksand för att röntga händer och fötter. Det står bara "röntgen" i min kallelse så jag antar att det är vanlig slätröntgen det handlar om. Helst hade jag gjort en annan som kan visa på inflammationer också men det ska man väl inte räkna med att man får om man inte lägger sig vrångt på golvet och grinar, alternativt skriker och gormar som nån patienthitler. 

Min tillvaro har iallafall förbättrats som sagt. Jag har inte gråtit av smärta och velat dö, eller känt att jag är på väg att dö, på fyra dagar nu. Jag hoppas att det är Orudis:en jag fick utskriven på akuten som är svaret på det och att det inte bara är en tillfällighet. Den hjälper väldigt mycket mot värken i händer och fötter men jag har fortfarande lite värk, är stel och svullen.

Throwback till bästa Cypern. Önskar att jag var frisk och kunde resa igen.

Nu ska jag ta mig an dagens övningar, förhoppningsvis ta mig ut i solen en stund och sen invänta tiden hos Mördar-Conny i eftermiddag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)