Sofia Vähäjylkkä: Things I miss

fredag 10 april 2020

Things I miss

Jag är tacksam att jag inte har några långfredagskänslor idag för långfredagen brukar vara just så - lång. Typ som en extra lång och seg söndag.

Ligger just nu i soffan, läser bloggar och Aftonbladet, går fram och tillbaka till godisskålen och döver (försöker åtminstone) huvud- och käkvärken med Citodon. Pappa och Daniel är ute och fiskar och jag hade mer än gärna följt med om kroppen tillät det. Jag har åtminstone inte haft någon feber än så länge, peppar peppar, så jag hoppas att det kan fortsätta så.


Jag saknar detta på bilderna något så oerhört. Sommar, promenader med Bosse, bad i Långsjön och till och med landstingströjan. Jag har kunnat jobba tre veckor på över ett år och ändå har jag på nåt sätt dåligt samvete för att jag inte kan bidra i situationen som den är just nu. Det är dumt, jag vet. Jag klarar liksom knappt av en promenad som det ser ut just nu men när mejl dimper ner om att jag behövs inom vården så kliar det i fingrarna ändå.

Ska försöka vara tacksam för det lilla istället. Tacksam över att jag inte är totalt lamslagen av värk i detta nu, tacksam över att tempen inte visat mer än 37.6 än så länge, tacksam över en liten stund att andas och att jag psykiskt mått ganska bra den senaste tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)