Sofia Vähäjylkkä: Stoneface och fika

söndag 19 april 2020

Stoneface och fika

Har haft en bättre dag idag, till en början iallafall. Jonna kom förbi med Alva och Lova så vi har suttit ute i solen och fikat chokladbollar och festis (jag på avstånd). Tempen har legat på 38,1-38,3 de senaste dagarna. Har inga förkylningssymtom kvar alls sedan ca två veckor tillbaka men febern lever som vanligt sitt eget liv. Har haft en feberfri dag på 37 dagar nu.

Något positivt är att jag tror att antibiotikan och Amitriptylinet har en viss verkan. Värken i käkarna, nacken och huvudet har varit ännu lite bättre idag (kan dock vara en slump så jag vågar inte ropa hej än). Det enda obehagliga är att den dova värken i käkarna växlat sida de senaste dagarna och att jag tappar känsel och är helt stel i ena ansiktshalvan. Igår var det vänster och idag är det höger. Lite mysko tycker jag. Värken är intensiv nu igen när jag vaknat efter en tupplur i soffan. Räckte med att prata med Daniel i telefon för att det skulle slå till igen. Vill inte heller tugga på den sidan då det gör ont.


Ska vila lite till nu innan det är dags att se på Robinson. Imorgon hoppas jag att jag får komma till läkaren och spola ur bihålorna om det är lika illa som nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)