Sofia Vähäjylkkä: Fashion

onsdag 22 april 2020

Fashion

Nackkragen kom väl till pass idag igen. Åt frukost ute i solen (vilket tar 350 år numera då jag måste äta med minimala tuggor - när jag tröttnade tog Bosse min macka och lämnade den på gräsmattan) och en stund efter var det bara att abdikera och lägga sig i soffan igen. Jag är som ett nyfött barn som måste lära mig att orka hålla upp huvudet igen - men det löste nackkragen som sagt.

Har suttit ute i solen ett bra tag i shorts och bikini. Det blev så pass länge att jag till och med lyckades få lite färg. Blir väldigt snygg bränna med en tjock vit rand runt halsen må jag säga, haha.


Jolles fisktofflor fick åka på igen. Mina motionsrundor består numera av två varv runt huset, idag blev det fyra för att ta igen gårdagen som jag missat.

Nu börjar hungern falla på och jag vill ha maaaat. Orkar dock inte äta i snigelfart så jag tröttnar nu för tiden långt innan jag ätit upp. Inte bra men livet är hårt och jag får öva på tålamodet.

Senare väntar hallonmojitos. Daniel gjorde såna häromdagen och jag och mamma är frälsta. Godaste jag vet. ❤

3 kommentarer:

 1. Hahah, underbara tofflor/skor. Jag vill gärna ha ett par. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt underbara. Råkade gå in på Ica i dessa, stod och pratade med en bekant och tänkte inte förrän jag gick ut på vad jag hade på fötterna 😂

   Radera
 2. Hahah, underbara tofflor/skor. Jag hade gärna haft ett par. :)

  real Hmm
  https://foodforfika.wordpress.com

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)