Sofia Vähäjylkkä: Bye bye Citodon

måndag 6 april 2020

Bye bye Citodon

Tuff dag idag. Jag gjorde slut med mitt Citodon igår eftermiddag och ska nu ha en period utan och se om huvudvärken blir bättre. Har ätit Citodon sedan i oktober så det finns ju en risk att jag fått läkemedelsutlöst huvudvärk. Blir nog minst två veckor utan innan den eventuellt kan sättas in igen, om den behövs. Vissa dagar fungerar den helt okej och andra knappt något alls.

Förutom den tråkigheten så fick jag ett samtal från CSN i förmiddags där de tog på sig att de gjort fel i sin uträkning. Min överklagan kommer alltså att omprövas! Det var verkligen mer än jag någonsin kunnat hoppas på. Ska dock inte ta ut något i förskott för jag vet ju hur besviken jag blir. Hade varit så skönt om jag fick behålla mitt studiemedel och slippa leva på soc.


Nu ska jag äta upp min cornflakeskaka och sen eventuellt gå ut i solen lite. Solen är fortfarande lite risky business för mig så ibland förvärrar det huvudvärken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)