Sofia Vähäjylkkä: Annandag påsk

måndag 13 april 2020

Annandag påsk

Vaknade tidigt idag trots att jag var uppe sent igår. Jag, mamma och pappa har helt fastnat för serien Tjockare än vatten så vi nötte en hel del avsnitt.

Nu väntar jag på att dagens smärtprocess ska sätta igång ordentligt (för det gör den alltid) och förbereder mig inför läkarbesöket imorgon. Jag har alltid massor av saker jag kommer på i efterhand, som inte tas upp när jag väl är på besök, så nu försöker jag skriva ner allt så gott det går. Det är en hel del så att jag missar något ändå vore ingen överraskning.


Hoppas att ni alla har haft en dunderfin påsk! 
Själv längtar jag tills tempen går ner så pass att jag kan vistas bland folk igen. Jag har inte ens varit på affären på över en månad. Man blir smått galen av att bara vara hemma. Ska rådfråga läkaren imorgon extra om jag kan vistas ute iallafall. Det här med vilken temp som gäller är så oklart. Jag är, sedan några år tillbaka, väldigt högtempad så 37,7 kanske inte är en gräns jag ska gå efter. Vi får se.

Måste ringa till hörselvården för typ femtioelfte gången och avboka min tid också. Den har skjutits så långt fram att jag helt glömt av det och jag känner att det är viktigare att träffa min läkare just nu.


Mitt fina filmsällskap igår. ❤

Nu börjar värken komma igång ordentligt så det är bara upp och hoppa och hämta Citodon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)