Sofia Vähäjylkkä: Mina unpopular opinions #3

söndag 1 september 2019

Mina unpopular opinions #3

Börjar känna mig som Kissie in the good old days då jag inser hur extremt provokativa åsikter jag har ibland, hahaha. Men det är okej, jag är ärlig och opopulära åsikter är ju sjukt roligt att läsa (enligt mitt tycke iallafall). Kommentera gärna om ni håller med eller inte och dela gärna med er av era egna opopulära åsikter :-) 


Celsius och Nocco är inte särskilt gott utan folk dricker det bara för att det är en statusgrej. Lite finare, lite bättre, trots att det är som vilken energidryck som helst i princip. Och glöm för guds skull inte att fota burken och dela med dig på Instagram!

Folk som lägger ut bilder på Instastories som är övertäckta med en stor blaffa där det står "new post" är likeskåta. Vill jag se dina bilder så klickar jag väl in i din profil eller scrollar förbi dom i flödet? Värst är det ändå när "vanliga" människor gör det och leker influencers, då åker skämskudden fram må jag säga.

Ett konto på Instagram som endast består av bilder på ditt barn är det tråkigaste som finns. Förlåt, men är vi inte nära eller släkt så bryr jag mig inte ett dugg i hur ditt barn klär sig, vad det äter (eller kletar över hela ansiktet, ryser!!!), hur det sover eller inte sover, vad det leker med osv. Ditt barn är skittråkigt, okej?

Snapchat är helt meningslöst. Är det en app jag skulle klara mig utan och raderat ögonaböj om någon tvingade mig att välja så skulle det vara Snapchat. Jag får sällan snaps och när jag väl får det så svarar jag sällan. Jag ser helt enkelt ingen mening i det. Konversera kan man göra på Messenger eller Instagram eller vad sägs om gamla hederliga sms? Jag använder appen nästan enbart till selfies pga utbudet av filter.

Skvaller, tjafs och skitsnack är helt fantastiskt. Vem kollar inte på diverse dokusåpor som går ut på konflikter, kastande av drinkar och baktalande på bästa sändningstid? Man sitter hemma och skakar på huvudet men ändå älskar man det. Likaså skvallerblaskor, vem vill inte veta vem som i hemlighet fyllt stjärten med silikon och vem som varit otrogen mot vem? Eller ännu bättre MED vem? Även om mycket inte stämmer så älskar jag skitsnacket och ryktena - jag är villig att erkänna det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)