Sofia Vähäjylkkä: En lördag i Kil

lördag 7 september 2019

En lördag i Kil

Det är lördag och jag och Daniel befinner oss som sagt i Kil. Vi har varit in till Karlstad både igår och idag, igår för att köpa nödvändiga saker och idag lite mer för nöjes skull.

Det har gått över förväntan med precis allting med denna resan - förutom att jag fortfarande inte har ett svar på varför jag är sjuk förstås men vi har åtminstone kunnat stryka fler saker på listan av potentiella sjukdomar. Nu måste de ju ta antikroppsprover och/eller göra en gastroskopi. Finns inget annat än att det är en autoimmun sjukdom jag har. Frågan är bara vilken. Får jag igenom en gastroskopi så kan IBS fastställas gällande magen om den inte skulle visa att jag är glutenintolerant.


Har ätit så himla god mat de här dagarna i Värmland. Igår åt vi sushi på bästa Happy Kitchen (sushi blir sig aldrig likt igen på andra ställen efter att ha ätit där) och alldeles strax blir det oxfilé med kantarellsås och rotsaker. Dör vad gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)