Sofia Vähäjylkkä: 3 saker alla gör men ingen vill erkänna #3

tisdag 3 september 2019

3 saker alla gör men ingen vill erkänna #3


- Biter på naglarna. Alltså det räcker ju med att en nagel har delat sig eller på nåt sätt fått ett jack i sig så är man där och biter för att få det jämnt. Jag är i princip övertygad om att alla biter på naglarna ibland även om det nog oftast är i andra syften.

- Luktar på kläder för att avgöra om de behöver tvättas eller inte. Lite sniff, framför allt i armhålorna (viktigt!), och där har du svaret på om tröjan behöver tvättas eller inte. Jag är en sån som absolut inte tvättar kläder i "onödan". Daniels klädhög är alltid minst dubbelt så stor än min när vi tvättar. Jag är miljövettig deluxe, vet ni.

- Modellar framför spegeln. Alla har dagar då man känner sig extra snygg, hur ofta det förekommer är irrelevant, men att posa och modella i spegeln gör ALLA. Jag gör det i princip varje gång jag ska ut och festa. Och sen ta lite selfies förstås för att lura världen att man är snyggare än man egentligen är. Heh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)