Sofia Vähäjylkkä: Två grymma hudvårdstips

lördag 31 augusti 2019

Två grymma hudvårdstips

Jag har länge använt mig av Paula's Choice från Skincity som jag tycker har funkat superbra. Nu när jag har varit sjuk så länge så har jag varken haft ekonomin (Paula's är tyvärr väldigt dyrt) eller orken att beställa så dyra produkter så jag chansade och provade något nytt. Och ja, det var en lyckad chansning!


Det jag använder just nu är dessa två superprodukter. Lumene är ett finskt företag som baserar sina produkter främst för oss här i Norden och vårat växlande klimat. Jag har märkt stor skillnad efter att ha använt deras overnight cream från serien Nordic Hydra. Den är förvånansvärt ickekladdig och jag känner verkligen att huden mår bra av den och blir mer lystrig samtidigt som den återfuktar bra. En burk kostar mellan 150-199kr beroende på vilken butik man handlar på.

Nästa produkt är ett serum från det välkända budgetmärket The Ordinary. Jag förstår ärligt talat inte hur det kan vara så billigt för en så himla bra produkt! 59kr betalade jag för serumet hos Lyko och jag märkte skillnad bara minuter efter första appliceringen. Huden blir slät, len och porerna drar ihop sig och blir mindre. Kommer aldrig att sluta med denna. Salicylic Acid 2% är det ni behöver komma ihåg om ni vill köpa samma (det vill ni).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)