Sofia Vähäjylkkä: Time to call psyk

onsdag 28 augusti 2019

Time to call psyk

Då ligger man vaken mitt i natta igen då, pigg som en lärka. Fyra timmars sömn denna gången. Det är nästan så att jag tror att jag börjar bli hypoman då jag dessutom vill shoppa typ dygnet runt. Måste ringa psyk det första jag gör vid åtta för annars kommer det inte sluta bra. Går dessutom inte på stämningsstabiliserande just nu utan enbart antidepressiva (och sömnpreparat i maxdos men sover ändå inte hela nätter) vilket kan trigga igång både insomnia och hypomani.

Det är sjukt hur fort det vänder. För två veckor sedan hade jag självmordstankar ett par gånger under veckan och nu är jag rastlös, shoppingsugen och pigg om man räknar bort sjukan som begränsar mig. Att vara så här pigg efter bara fyra timmars sömn är inte normalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)