Sofia Vähäjylkkä: Svar på en av era kommentarer

onsdag 14 augusti 2019

Svar på en av era kommentarer

Sorry folks för de extremt sega svaren på era kommentarer. Som ni förstår så orkar jag ofta inte ens gå in och läsa och än mindre att svara men jag lovar att ingenting glöms av eller blir oläst. Tänkte passa på att svara på en fråga jag fick angående Litium i samma veva som jag ber om ursäkt. Det kommer även ett inlägg inom en snar framtid om alla psykmediciner jag provat och hur dom funkat för mig (mest intressant för de med liknande problematik kan jag tänka mig men jag tror att det är önskvärt).


Svar:
Nej, jag har aldrig ätit Litium tidigare och jag kände precis som du i början. Blev nervös och tyckte det kändes sjukt att stoppa i sig ett ämne som finns i batterier liksom. Efter mitt samtal med läkare på psyk om litiumbehandling så känner jag mig tryggare och hoppas att du också gör det. Det är ett piller som vilket som helst med den enda skillnaden att det är noggrannare att ha koll på värdet genom blodprover och dylikt.

Jag hoppas att Litium kan funka för oss båda :-) Det är den medicin som har mest vetenskapligt belägg att fungera vid bipolär sjukdom, något jag brukar försöka ha i bakhuvudet. Kram och lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)