Sofia Vähäjylkkä: Sömnproblem och nya tavlor

måndag 19 augusti 2019

Sömnproblem och nya tavlor

Jag har nog aldrig sovit så dåligt trots så mycket sömnmedicin. Tar 2 Propavan på 25mg och 3 Imovane på 5mg och vaknar ändå efter 3-4 timmar. Antingen har jag fått för hög tolerans för Imovanen eller så är jag bara knäpp och sjukan vill inte låta mig sova.

Hjärntröttheten släppte ytterligare litegrann igår kväll så jag har orkat pyssla och städa lite hemma tillsammans med Daniel. Jag uppskattar verkligen såna saker när man under en längre tid varit oförmögen att göra det. Förhoppningsvis fortsätter det så men isåfall måste jag få sova. Sen var det några dagar sen jag hade mina attacker med dödslängtan så de är enbart kopplade till att jag inte orkar vara sjuk och framför allt hjärntrött längre.


Och dessa två posters kom hem till mig igår. Det finns få känslor som när man kan TA på sina bilder. Det är fint. Den på Alva ska hon och hennes föräldrar få nästa gång vi ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)