Sofia Vähäjylkkä: Mirtazapin

torsdag 29 augusti 2019

Mirtazapin

Det blev lite medicinändringar igår efter att jag ringde psyk angående min dåliga sömn. Istället för Propavan + Nitrazepam så bytte vi bort Propavanet mot Mirtazapin. Jag har varit sååå skraj för den medicinen då det verkar som att typ 80% går upp i vikt av den men jag fick ge med mig och ge den ett försök.

Hur gick första natten då? Jag sov nio timmar! Alltså sååå välbehövligt, det är mer än vad jag sovit på två nätter innan. Jag har inte känt av ökad aptit något men det är lite tidigt att uttala sig om. Var väldigt dåsig i ett par timmar imorse också men det är det absolut värt om jag får sova. Sömnen är verkligen prio ett enligt både vårdcentral läkaren och psyk, det påverkar verkligen allt i både kropp och huvud.

Nu håller vi tummarna för ännu en natt med lagom sömn!


Att skämta om bipolaritet är så nödvändigt ibland alltså. Älskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)