Sofia Vähäjylkkä: En bra dag

fredag 30 augusti 2019

En bra dag

Jag har haft en riktigt bra dag energimässigt trots att sömnkvaliten var dålig inatt. Har orkat förbereda blogginlägg och detta är dessutom dagens andra utpost. Bara det säger mycket. Är jag aktiv här mår jag helt enkelt lite bättre.

Förutom att blogga har jag redigerat lite bilder på telefonen, orkat med två promenader med Bosse och fixat lite med maten. Fylla på en färdig pizzadeg med ingredienser är inte svårt i vanliga fall men att orka det är stort för mig, särskilt med tanke på allt annat jag gjort.

Jag har också precis beställt en ny telefon!!! Äntligen. Min nuvarande är fortfarande i jättebra skick men jag har haft den i ett par år och ville ha en med bättre kamera helt enkelt. Det blev en Samsung Galaxy S10. Ser fram emot att lära känna den och kunna ta bättre bilder i sämre ljusförhållanden osv.

Det var allt för nu och allt för idag. Hoppas att ni andra också har haft en bra dag! ❤️


En gammal bild jag fortfarande är väldigt nöjd med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)