Sofia Vähäjylkkä: Depression?

lördag 17 augusti 2019

Depression?

Ska man vara brutalt ärlig med hur livet är? Det pendlar som aldrig förr ärligt talat. Jag har flera gånger fått bilder i huvudet av hur jag tar livet av mig och verkligen känt att jag vill dö. Stunderna emellan är jag som vanligt. Skrattar, umgås med familjen, är så social jag orkar, inget fel i stämningsläget över huvud taget. På tisdag ska jag träffa psykläkaren igen och jag tror att han kommer att sätta en depressionsdiagnos på mig.

För övrigt så har jag gått upp i vikt för att jag proppar i mig socker för att hjärndimman ska lätta (funkar sällan men man är ju van att det ska funka), ska göra mig av med Stilnoct som jag fick utskrivet sist jag var på Psykiatrimottagningen då jag gör saker jag inte minns över huvud taget nästkommande dag plus äter utan att jag vet om det, och på torsdag blir det vårdcentralen igen då jag har grinat och bett om antikroppsprover. Blir nog inga tagna då heller om jag får gissa.

Och nu är klockan snart sju och jag är dödstrött som vanligt. Har lagt mig runt åtta varje kväll den här veckan, är helt slut trots att jag knappt gör nånting.

Tack och godnatt för idag.

2 kommentarer:

  1. Känner igen mig i så mycket du skriver om. All styrka.

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)