Sofia Vähäjylkkä: Dagens gnäll och statusuppdatering #475868

lördag 3 augusti 2019

Dagens gnäll och statusuppdatering #475868

Har inte orkat blogga dom senaste dagarna pga mått fruktansvärt. Idag har det vänt åt det bättre hållet men är fortfarande väldigt dålig. Ont i magen, bröstet, nacken, hjärntrött vilket påverkar synen och orken, ont i händerna och så är jag fortfarande uppblåst.

Var på akuten för fjärde gången i år i förrgår. Bölade som ett barn och ville typ inte leva längre, bägaren hade runnit över helt enkelt. Fick veta direkt jag kom in att de förmodligen inte skulle göra något då detta inte var akut (vilket i mitt fall kändes som ett hån trots att jag vet att dom menade att det hörde till vårdcentralen att reda ut). Det togs prover vilka alla som vanligt var normala förutom CRP som låg på 7. Det säger ingenting menas det även om jag legat över gränsen hela året i princip. Efter det orkade jag inte sitta och vänta på ingenting och magsmärtorna hade lugnat sig en aning så då drog jag därifrån.

Som det ser ut just nu ska jag till psyk på måndag för att dom ska kunna fastställa på papper att det inte är psykiskt samt att diskutera nattmedicin då sjukan gör att inte ens Imovane hjälper. Litium sätts förmodligen in efter att vi fått reda på vad sjukan beror på så att vi inte laborerar för mycket då vi inte vet hur det kan påverka.

På tisdag ska jag till vårdcentralen på rektoskopi. Min läkare var förvånad att det inte gjorts ännu och jag hoppade inombords av glädje (orkade inte bokstavligen hoppa) av att nån ska peta in sitt finger och andra saker i min röv. Då förstår ni hur less jag är och hur dåligt jag mått som ser fram emot såna saker.

Utöver det så är jag från och med idag nykterist och glutenintolerant. Jag gör vad som helst för att kroppen ska vara lite snällare mot mig. Daniel såg sambandet igår att jag alltid alltid är sämre efter frukost, och vad äter jag till frukost? Jo, mackor. Mina älskade mackor. Men är det gluten som delvis ställer till det för mig kommer jag inte sakna dom ett dugg.

"Kort" och gott, det var det. Jag hoppas på ytterligare förbättring imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)