Sofia Vähäjylkkä: Dagens gnäll #411728

torsdag 1 augusti 2019

Dagens gnäll #411728

Tre timmars sömn inatt, det går åt helvede det här.

Gårdagen skulle jag vara på jobbet 06:45 till 11:00 men gick hem redan efter 45 minuter. Morgnarna är absolut värst när det gäller kombinationen mående och jobb. Är extremt stresskänslig och lever i en dimma där jag inte kan koncentrera mig på nånting. Dessutom måste jag sitta eller ligga ner med jämna mellanrum och det går ju inte.

På eftermiddagen mådde jag bättre och bestämde mig för att åka till Borlänge med ett gäng tjejer/tanter (hehe) för att äta tacos på Liljan. Orka låta sjukan begränsa mitt liv tänkte jag. Blev där i två timmar innan jag fick lov att ringa till Daniel så han kunde hämta mig. Har aldrig känt den typen av magont nångång. Kändes som om nån skar upp mig rätt över naveln och sen stoppade upp mig med sten. Gick som en gammal kärring och kunde inte böja mig framåt, gå för fort eller skratta då det skar i magen.

Så fort klockan blir åtta ska jag ringa både vårdcentralen och psykiatrin och i bästa bästa fall kan jag jobba mina få timmar i eftermiddag. Oklart och helt klart tveksamt just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)