Sofia Vähäjylkkä: Awake

måndag 5 augusti 2019

Awake

Här ligger man vaken mitt i natta med ont i magen. Klockan stod på 03:19 när jag vaknade. Detta trots Propavan och Imovane. Känner inte igen mig själv som inte kan sova fast jag tar så mycket sömnmedicin.

Klockan ett i eftermiddag ska jag till psykiatrin så förhoppningsvis kommer vi fram till nån lösning så jag kan få sova ordentligt. Andra anledningen till att jag ska dit är för att få på papper att mina fysiska symtom inte är psykiska. Hade inte min läkare varit så pedagogisk och förklarat att dom inte misstror mig när jag säger att jag mår dåligt så hade jag blivit kränkt. Förklarar man bara bra och har tilltro till sin patient så är det ingen fara liksom.

En gammal på Jonna och Daniel.

Nu ska jag blunda och försöka sova igen. Godnatt/godmorgon på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)