Sofia Vähäjylkkä: 5 saker du kanske inte visste om mig

torsdag 29 augusti 2019

5 saker du kanske inte visste om mig


Min dolda talang är att jag kan gå extremt utåtfotat, så pass att fötterna vinklas bakåt.

Jag har ett födelsemärke precis vid innerdelen av ena ögonbrynet som är format som ett hjärta. Jag hatade det när jag var yngre men idag tänker jag inte ens på det. Dessutom har det bleknat en del med åren.

Jag har aldrig träffat någon som har sämre syn än mig. Har -7,00 och -7,50 i styrka i linserna och ännu högre siffror i de glasögon jag bör beställa inom kort.

En unpopular opinion nudå: jag hatar när jaktmänniskor skriver "längtar till hösten", "hoppas sommaren går fort" och "sommarn suger, vintern/hösten är bäst" så fort det blir lite varmt ute på försommaren. Man ba GE DIG!!! Du är varken originell eller tuff.

Jag älskar morddokumentärer. Fick jag endast se en typ av program resten av livet hade jag valt det. Helst de när mördarna själva berättar om deras brott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)