Sofia Vähäjylkkä: 26

söndag 25 augusti 2019

26

Jag som sagt att det är så värdelöst att fylla år numera då man bara får ångest och åldersnoja - så blir det en fantastisk födelsedag ändå.

Vi firade mig igår (jag fyller idag) och brorsan som blir 21 på onsdag igår och dagen blev så mycket bättre än vad jag någonsin kunde tro. Jag hade en av de bästa sjukdagarna den här månaden, fick besök av härliga barn och syskon och så fick jag så fina presenter att jag inte kan låta bli att glutta på dom då och då bara för att njuta lite, haha.

Av Daniel har jag fått ett kedjetäcke (!) och av syskonen och mamma och pappa fick jag massa fint porslin från House Doctor. Har på riktigt glott på det i över ett halvår på Cervera men inte riktigt känt att jag har ekonomin för att lägga så mycket pengar på det. Blev hur glad som helst! 26 är kanske inte så pjåkigt ändå, haha.


Tack alla för att ni kom och för de fina presenterna. Jag kunde inte ha blivit gladare. 💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)