Sofia Vähäjylkkä: Växlande symtom och rastlöshet

onsdag 3 juli 2019

Växlande symtom och rastlöshet

Tredje dagen hängig. Det konstiga är att symtomen växlar från dag till dag. Söndag kväll och måndag var det feber, ledvärk och huvudvärk, igår feber och ont i nacken, idag feber, hängig och ont i öronen. Har en känsla av att jag är på väg att bli förkyld. Utöver det är jag morgonstel i händerna och har haft utslag.

Samtidigt som jag är sjuk så är jag extremt rastlös vilket är den sämsta kombinationen. Har dammsugit alla appar för att sysselsätta mig så har liksom ingenting kvar. Ilandsproblem.

Min remiss är iallafall skickad till Ersta nu så förhoppningsvis får jag komma dit inom de närmsta tre månaderna.


En hemsk tillbakablick till i våras.

Giv mig gärna tips på vad man kan sysselsätta sig med när man är sjuk. Behöver det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)