Sofia Vähäjylkkä: Sjukstatus igen då

tisdag 2 juli 2019

Sjukstatus igen då

En natt där man sovit som en kratta igen. Märker nu hur mycket sjukan har påverkat sömnen. Behöver extra lugna morgnar just nu så att huvudvärken inte dyker på. Kände den komma imorse men efter att ha vilat ganska länge så höll den sig i bakgrunden efter det. Skönt!

Har fått spänningar och små låsningar i nacken också så jag har precis Voltaren:at mig. Lukten ger mig verkligen flashbacks till hur det var i vintras och våras. Ryser. Tänkte att det kanske var lika bra att ge nacken något ifall det kan förebygga att det blir så illa som det varit.

I övrigt har energin varit helt okej. Kortare aktiviteter som att gå en kort promenad med Bosse och leka lite med barnen går bra men jag blir trött ganska fort. Så länge jag sätter mig en stund mellan varven går det dock bra. Känns passande att jag är ledig i två dagar nu så att jag förhoppningsvis kan komma tillbaka till jobbet på fredag. Just nu vågar jag inte riktigt det.


Har ringt till Vårdlotsen idag också för att försöka få göra en koloskopi i ett annat län, att vänta i upp till ett år är inget alternativ. Som det ser ut just nu kan det eventuellt bli så att jag får lov att åka till Stockholm. Jag bryr mig egentligen inte vart jag hamnar så länge något blir gjort och jag kan bli av med det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)