Sofia Vähäjylkkä: Och där kom den

måndag 1 juli 2019

Och där kom den

Jaha, där kom sjukdagen vi alla väntat på. Jag sov som en kratta inatt då jag hade så ont i ena armen. Igår kväll fick jag borsta tänderna med vänster hand till och med.

Vaknade innan sju imorse med stelhetens morsa i båda händerna, hade också 38,8 i morgontemp - nytt rekord under den här sjukan - samt huvudvärk så jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kommer.
Förmiddagen gick åt till att vila, sova och klunka Treo. Treo är det enda som har hjälpt mot min huvudvärk men idag tog den inte bort den helt utan den sitter dovt på sin plats i skallen ändå.

Trots huvudvärken så gjorde Treon mig så pass mycket bättre att jag orkade åka in till stan och äta middagen ute med Daniel. Det blev en varsin klassisk burgare på Pitchers, plus en alkoholfri mojito till mig och öl till Daniel. Jag kan inte låta bli mojiton på Pitchers i Falun, så himla god!


Nu befinner jag mig i Mockfjärd. Ska jag vara sjuk kan jag lika gärna vara det här. Lovade dessutom Jolle att komma imorgon efter jobbet och bota hennes ensamhet så det var lika bra. Daniel jobbar ju under vardagarna så jag hade nog blivit rastlös av att vara hemma även om jag inte kommer göra mycket här heller.
Är väldigt skeptisk till om jag skulle orkat jobba imorgon så det var nog bra att kollegan sa att jag skulle stanna hemma imorgon också. Jag hatar att sjukanmäla mig tätt inpå ett pass och vet att det kan bli väldigt struligt så det är skönt att slippa tänka på det.

Jag ska ta dessa dagar till att vila upp mig så mycket jag bara kan, så kan jag förhoppningsvis jobba i helgen igen. Vågar dock inte tro någonting då jag alltid blir besviken, men hoppas gör jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)