Sofia Vähäjylkkä: Mina unpopular opinions #2

onsdag 17 juli 2019

Mina unpopular opinions #2

Tänkte ta en paus från sjukgnäll och dela med mig av en annan typ av gnäll. Som omväxling liksom, haha.


Kebab är inte särskilt gott. Jag tror jag kan räkna på mina två händer hur många gånger jag valt kebab eller kebabpizza under min livstid. Vem väljer på riktigt kebab framför allt annat som finns? Missförstå mig inte, det är absolut inte äckligt, men det ligger way under allt annat om jag ska rangordna rätter på en pizzeria.

Kläder i neon är en fruktansvärd trend. Tror inte jag har sett ett enda neonplagg jag gillat. Vem vill se ut som en levande stoppskylt? Nä.

Jag stör mig sjukt mycket när folk börjar använda ordet "en" istället för "man" när det inte naturligt finns i ens vokabulär. Förstår att många gör det som ett sätt att backa feminismen, för att vara mer "korrekt", men jag stör mig så sjukt mycket att jag inte finner ord för det.

Churros är inte gott. Jag åt det en gång på Gröna Lund och jag mår fortfarande illa så här två år efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)