Sofia Vähäjylkkä: Fräsch och rolig brud

söndag 7 juli 2019

Fräsch och rolig brud

Jahapp, sjunde dagen sjuk (sjukare än vanligt) idag. Jag mår dock bättre än igår och betydligt bättre än i förrgår så jag har planerat att jobba imorgon. Såvida det inte väljer att vända förstås. Hoppas att jag slipper gå hem tidigare pga det.

I övrigt så är jag mitt fulaste och äckligaste jag just nu. Ansiktet har valt att starta en epidemi av finnar, jag svettas enormt när jag sover pga insättningen av Lamictal och går i sunkiga mjukiskläder. Tur att ingen av er ser mig.


Jag var betydligt fräschare förra året trots extremhettan. Just nu vill jag tillbaka så jag kan vara frisk, sola, bada, äta vattenmelon och gubbar. Juli har inte imponerat än så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)