Sofia Vähäjylkkä: Främby, födelsedag och ny medicin

söndag 21 juli 2019

Främby, födelsedag och ny medicin

Det har varit en bra helg men en mindre bra söndag. I fredags fyllde Daniel år och hans föräldrar och lillasyster kom upp till Dalarna i vanlig ordning. Vi har ätit gott, myst med hundarna, spelat minigolf och sen tog jag, svärfar och Daniels lillasyster en chill förmiddag på stranden igår medan Daniel och hans mamma for iväg på svampjakt. Riktigt trevligt! Särskilt då jag inte träffat dom sen i julas.

Fina prinsessan. ❤️

Fin vy från stugan i Främby.


Och idag är det som sagt en mindre bra dag. Hela gänget vaknade upp och hade sovit som krattor imorse tråkigt nog. 
Jag och Daniel kramade hans familj hejdå och efter det har vi tagit en tripp till Borlänge och efter det har vi bara legat som döda fiskar i sängen i princip, haha. 

Måendet var det bästa på länge i fredags, igår lite sämre och idag ytterligare lite sämre tyvärr. Har väntat i flera timmar på att få gå och lägga mig.

Imorgon är det blodprovsturne som gäller för mig samt att jag ska börja med Abilify. Tanken är att den ska safe:a i några veckor tills jag kan få komma till Psykiatrimottagningen för ett besök innan jag börjar med Litium.

1 kommentar:

  1. Har du ätit litium förut? Håller på att diskutera med min läkare att ev börja med det... Har avverkat mesta i medicinväg
    Men känns helt ärligt rätt läskigt med litium=/ Hur känner du?

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)