Sofia Vähäjylkkä: Finally Fila!

måndag 29 juli 2019

Finally Fila!

Livet är en berg- och dalbana så allt är i sin ordning. Förutom att det är det fysiska som lever loppan och inte humöret. Jag har de senaste dagarna mått ganska dåligt emellanåt men jag anstränger mig så mycket att inte låta det ta över så jag tror knappt att det märks. Huvudet väger hundra kilo så det känns jobbigt att ens orka hålla upp det. Får lägga mig x antal gånger om dagen för att jag blir så trött. Jag förväxlar nog den tröttheten med vanlig trötthet för jag har så extremt svårt att sova nu för tiden. Känner mig hjärntrött light eller som att jag är i en dimma.

Vädret har enligt de flesta varit på topp men jag mår inte bra av hettan alltså. Jag längtar faktiskt tills imorgon när det blir svalt igen så att jag förhoppningsvis kan bli lite piggare. Just nu är det inget roligt alls.


Denna natt har jag sovit mellan elva och tre ungefär och jag börjar inte jobba förrän halv två, haha. Jag får lagom med tid att vila innan iallafall. I veckan jobbar jag 50% och jag hoppas innerligt att det ska gå bra. Jag vågar som vanligt inte tro någonting då sjukan pockar på lite som den vill.

Något lite roligare är iallafall att jag äntligen hittat mitt första par Fila-skor! Jag och Daniel var ner på stan en snabbis igår så då fick jag med mig ett par hem. Har velat haft ett par så himla länge att det är sjukt att jag har dom nu, haha. Hoppas att sjukan kan hålla sig så pass lugn att jag kan gå ut och beundra dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)