Sofia Vähäjylkkä: En lång torsdag

torsdag 4 juli 2019

En lång torsdag

Det har varit en lång dag idag, mestadels för att jag varit så fruktansvärt rastlös. Har sett framemot att jobba och ha något att sysselsätta mig med men det återstår att se hur jag mår imorgon om det blir så eller inte.

Imorse hade jag 39 graders feber så sjukan vill knappast ge med sig. Jag har mått betydligt sämre så jag är ändå glad att jag slipper hjärntrötthet, ljuskänslighet och grov smärta i kroppen. Lederna har varit lite irriterade idag, ömma lymfkörtlar, mindre känningar i nacke och rygg och dov huvudvärk. Det skriker inte alls smärta på samma sätt som förr men det gör mig väldigt trött att ha ont hela tiden.


Hade Pontus och Ida här för middag och spel för ett tag sen. Något som livade upp en tråkig torsdag iallafall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)