Sofia Vähäjylkkä: Bildändring på bloggis

torsdag 25 juli 2019

Bildändring på bloggis

Jag har tagit ett stort beslut idag! Skämt åsido. Jag har bestämt mig för att ladda upp bilder här på bloggen utefter läsning via telefonen och inte datorn.

Jag har länge redigerat alla bilder till bloggen på datorn och alla Instagrambilder på telefonen men i och med att typ 90% läser bloggen via mobilen så blir bilderna inte rättvisa när de är redigerade för datoranvändning. Det blir bara en skev färgexplosion, ser skevt ut och jag stör ihjäl mig. Så så får det bli. Från och med idag är bloggen mobilanpassad, alla inlägg från tidigare där jag delat med mig av mina bilder är datoranpassade. Då vet ni varför saker och ting sett/ser skeva ut.


Dessa bilder tog jag igår när Alva var på besök i några timmar. Jag är verkligen en färgtjej, 9 av 10 gånger väljer jag färg framför svartvitt, men dessa gillade jag skarpt av båda sorterna. Vad tycker ni? Färg eller svartvitt?

För endast fotouppdateringar (är ganska dåligt med sånt på bloggen nu för tiden) så kika in min Instagram på @sofiavaha_photo.

2 kommentarer:

  1. Huuur cute!! Jag älskar svart/vita bilder men vissa ska bara va i färg.

    Hoppas du mår okej, kram <3

    SvaraRadera
  2. Tack fina Jesse, sorry för sent svar <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)