Sofia Vähäjylkkä: A trip down memory lane (again)

tisdag 9 juli 2019

A trip down memory lane (again)

En dags jobb och idag mår man pyton igen. Hade planerat att åka till Mockfjärd då jag är ledig i tre dagar. Var osäkert om jag skulle orka köra men till slut tog jag mig iväg.

Mamma och pappa kom hem igår efter två och en halv vecka utomlands så det var kul att se dom igen. Pappa har precis slagit på ännu en värdelös film (sämst på att välja filmer) och det visade sig vara en finsk stumfilm. Kan inte annat än skratta, hahaha.

Gick igenom mammas Instagram också och hittade en del gamla bilder hon lagt ut. Blir en liten trip down memory lane alltså. Ibland är det bra med mammor som lägger ut både fula och pinsamma bilder på en.


Jag och pappa på promenad med Bus en vårdag för många år sedan.


Den här sommaren var jag sjuk i en depression och ägnade mig åt självterapi genom att hugga ved. Är tacksam för den sysslan, det hjälpte faktiskt en del.


Vackra Mockfjärd och Västerdalälven.


Jag och mina sex fina syskon (syns nog vilken roll jag har i familjen, heh). Jag född -93, Jonna -92, Jesse -98, Joline -00, Linda -90, Josefin -96 och Anton -94. Sju barn på tio år är bra jobbat av mamma (och pappa) tycker jag. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)