Sofia Vähäjylkkä: Stillat sällskapsbegär

söndag 30 juni 2019

Stillat sällskapsbegär

Det var en helg som gick snabbt förbi. Inte så konstigt då jag jobbade kväll i fredags kanske.

Igår fick jag och Daniel besök av Jolle, Oliver och Bosse. Bosse var hos oss en stund medan dom andra var på kalas. Efter det drog vi till Lilla Logärden för att fiska och grilla. Grillningen gick bra, fisket sämre. Vi lyckades fastna i en och samma fiskelina som låg på botten flera gånger, haha.

En som roar sig med att äta gräs... 


Mycket trevlig dag. Fick också ett spontant besök av Pontus sent på kvällen så jag känner att jag fick stilla mitt sällskapsbegär rätt bra!

Imorgon är det dags för ett kvällspass på jobbet. På tisdag jobbar jag dag och därefter åker jag till Mockfjärd. Tänkte ta det den här helgen egentligen men det passade bättre mitt i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)