Sofia Vähäjylkkä: Söndagsfunderingar

söndag 9 juni 2019

Söndagsfunderingar

Det är en söndag av det vanliga slaget, det vill säga en seg dag då ingenting lockar särskilt mycket. Jag förstår inte varför jag nästan alltid har söndagsångest, det spelar liksom ingen roll om jag ska jobba eller om jag är ledig, söndagen är bara programmerad så.

Oavsett en något trist söndag så har jag faktiskt sett framemot att jobba. Imorgon blir jag bara ett fåtal timmar på avdelningen och sen är det utbildning resten av dagen. Under veckan jobbar jag sen onsdag, torsdag och fredag också. Det känns bra med en liten mjukare start då jag varken pluggat eller jobbat sen 8 februari.

Ett lite krångligt krux med att gå tillbaka till sysselsättning är att jag i veckan också ska börja sätta in Lamictal igen. Sist var jag illamående i sex veckor och skakig som en drogmissbrukare i abstinens. Förhoppningsvis påverkar det inte jobbet något, är mer orolig att medicinen kanske triggar igång värk och feber igen. Risken finns och om det skulle vara så att det är Lamictalet som är orsaken till att jag blev sjuk så är jag ett sällsynt fall. De flesta som drabbas av såna symtom jag haft blir bra inom några dagar efter att ha slutat med medicinen och jag har varit sjuk i över 4 månader. Det är inte särskilt troligt att den är orsaken men jag kan inte låta bli att noja lite ändå.


Det var dagens söndagsfunderingar. Här är en nytagen bild på vår mysiga balkong! Tänk er att vi bara hade ett fult flagnat betonggolv och utemöbler här för några dagar sen. Satte upp en rislampa med solceller på också men det var inget imponerande ljus den gav, haha. Men betydligt mysigare blev det iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)