Sofia Vähäjylkkä: Smärta, feber och en bebisfavorit

onsdag 26 juni 2019

Smärta, feber och en bebisfavorit

37,9 i morgontemp idag. Var också med om en sjuk grej som jag bara upplevt en gång tidigare och det var också nu under sjukans senare period. Min vänstra arm spänner sig något så oerhört och blir nästan helt oanvändbar. Det är som att jag lyfter något tungt eller styrketränar, typ som en muskelspänning som inte går över. Det höll i sig i ungefär en timme och en halv och nu håller det äntligen på att ge med sig. Det gör så ont att jag kvider emellanåt. Vem pallar att hålla sin muskel spänd så länge? Om någon av er har varit med om liknande eller vet vad det kan bero på så får ni mer än gärna höra av er till mig. Det är sjukt obehagligt.

Förutom armen och febern så har dagen börjat bra. Sömnen har rättat till sig en del sedan jag började jobba. Jag somnade runt elva igår kväll och vaknade vid nio vilket är en minst sagt sällsynt företeelse.
Jag har segat mig igenom förmiddagen, plattat håret, ätit både frukost och lunch, vattnat blommorna och så vidare. Om femtio minuter ska jag knalla iväg på mitt kvällspass. Morgondagens pass byttes till ett dagpass och jag hoppas att jag är lika pigg då som idag trots att det blir betydligt mindre sömn.


Bjussar på min favorit vad gäller bebisbilder. Den här är från Novas dop och jag tycker verkligen om den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)