Sofia Vähäjylkkä: Sånt där som hänt den senaste tiden

lördag 29 juni 2019

Sånt där som hänt den senaste tiden

- Jag började trappa in Lamictal igen i onsdags och återigen har jag börjat prata i sömnen så högt att jag väcker mig själv, hahaha. Sån sjuk bieffekt. Varje gång jag blir irriterad eller frustrerad i en dröm så ryter jag ifrån och väcker mig själv. Daniel ligger bredvid och skrattar som vanligt.

- Febern har toppat igen och blir högre och högre. Konstigt nog har jag haft som högst temp på morgnarna på det senaste och så blir det lägre ju längre in mot kvällen jag kommer.

- Jag har kanske råkat spontanshoppa lite inredning så fort lönen trillade in på kontot. Nya kuddöverdrag och en pläd blev det. Ska ner på stan och hämta min beställning antingen idag eller imorgon. Är fortfarande ambivalent i om det var ett bra köp eller inte.

- Jag har fått brev från mag- och tarm mottagningen. Väntetiden blir som längst 11-12 månader och då har vi en vårdgaranti som säger att man inte ska behöva vänta mer än 90 dagar. Jag har snart haft feber nästan dagligen i ett halvår, ska jag då gå med feber ett helt år till?! Svensk vård i "världsklass", jo tjena.

Typ så här bitter på vården.

Nu ska jag njuta av att ha både lördagen och söndagen ledig. Eventuellt kommer Jolle och Oliver förbi på fiske och mat i eftermiddag.

1 kommentar:

  1. Det är ju helt sjukt, t.o.m 90 dagar är mycket men 11-12 månader är ju bara sjukt :o

    Stor kram till dig <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)