Sofia Vähäjylkkä: Saknad och nya sömnmönster

torsdag 27 juni 2019

Saknad och nya sömnmönster

38,1 i morgontemp idag. Temperaturmässigt börjar det bli sämre men utöver det och lite smärta nån enstaka dag så har jag faktiskt varit väldigt pigg. Börjar dock känna mig lite mör, har bara varit ledig en dag sedan i tisdags förra veckan. Imorgon jobbar jag kväll och därefter får jag vara ledig två dagar iallafall. Det är nog välbehövligt!
Jag och Daniel ska åka till Mockfjärd direkt när jag slutat så då får jag äntligen träffa gosebönan igen. Förhoppningsvis kommer Linda och Jonna förbi med ungarna också, eller så åker jag till dom och hälsar på. Efter en hel vår då vi träffats varje vecka så blir man att sakna dom väldigt mycket.


Min lilla älskling.

Ska ta och göra mig redo inför kvällen nu, kanske spela lite mobilspel och sen sova. Jobbet gör mig trött och jag somnar runt elva varje kväll nu för tiden. Vaknade dessutom 04:40 imorse - innan klockan ringde. Det är helt fantastiskt att ha blivit av med den extrema tröttheten. Det värderar jag högt. Jag har aldrig gillat att vara sjusovare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)