Sofia Vähäjylkkä: Psykiska och fysiska jobbsymtom

torsdag 13 juni 2019

Psykiska och fysiska jobbsymtom

Jobb, jobb, jobb. Tre av fyra pass för veckan är gjorda, imorgon återstår ett kvällspass innan jag tar helg.

Jag är faktiskt betydligt piggare när jag väl är på jobbet än vad jag varit tidigare - men också betydligt tröttare när jag väl kommer hem.
Min chef påpekade igår att jag såg piggare ut än någonsin och det fick mig att reflektera och inse att det faktiskt stämmer. Jag gick på Seroquel nästan hela förra året och när jag slutade med den i november var det verkligen som att vakna ur en flera år lång dimma. Jag har känt mig handikappande trött så himla länge och idag fick jag ytterligare ett kvitto på att den medicinen inte var rätt för mig. Helt fantastisk mot mitt psyke var den men man kan inte heller leva hela sitt liv med en trötthet som känns som att bestiga berg varje dag.

Något som varit sämre är i slutet av passen och när jag kommer hem. Ryggvärk, huvudvärk och en "slå mig i huvudet med en stekpanna"-trötthet har jag mötts av i slutet av alla pass. De två första var inte roliga alls och jag funderade på om jag var på väg att kasta mig utför ett stup men idag har varit mycket bättre trots extrem trötthet, dov huvudvärk och ont i fötterna. Den stora skillnaden idag i intensitet ger mig hopp iallafall. Jag hoppas att kroppen bara fick en tillfällig chock av att plötsligt börja jobba heltid och att den sakta börjar vänja sig nu.


Nu ska jag chilla, vara uppe hur länge jag vill då jag inte börjar förrän halv två imorgon, samt längta till lördag då jag äntligen får träffa min goseskatt ovan igen.❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)