Sofia Vähäjylkkä: Planteringsfrälsta

lördag 8 juni 2019

Planteringsfrälsta

Jag måste medge att det är lite svårt att komma tillbaka till att uppdatera varje dag här på bloggen efter att ha varit sjuk så länge men jag ska göra mitt bästa utan att för dens skull stressa.

Helgen har hittills gått åt till att fixa på balkongen. Från att inte ha velat gå ut på den överhuvudtaget så har den plötsligt blivit väldigt trevlig och mysig. Vi har satt trall, köpt oändligt med växter som vi hoppas kunna hålla vid liv och Daniel har också köpt en efterlängtad grill. Nu har vi både en massa kryddor, tomat- och chiliplantor, ett citronträd och blommor. Både jag och Daniel har verkligen gått all in och blivit frälsta. Jag hoppas att det fortsätter så.


Här har vi citronträdet och chiliplantan. Ska försöka ta bättre bilder på helheten någon dag när det inte är stekande sol ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)