Sofia Vähäjylkkä: På't igen bara

tisdag 25 juni 2019

På't igen bara

Jag har jobbat dag idag precis som jag nämnde igår. Dagen har varit lugn och dessutom så slutade jag lite tidigare än vanligt.

När jag var på jobbet så fick jag ett samtal från Psykiatrimottagningen att min läkare tagit beslut om intrappningen av Lamictal som jag ska börja med igen. Jag kommer att börja med 50mg som ska tas i en vecka och sedan 100mg veckan därpå som är minimidos för att det ska ge effekt på bipolära. Det var en lättnad måste jag säga. Pallar verkligen inte att må illa så länge som jag gjorde sist. Hade också huvudvärk i början när jag tappade in den förra gången, lite tråkigt då jag redan har det som det är. Jag brukar säga att man måste dyka ner i skiten för att kunna ta sig upp och må bättre igen så jag får nog lyssna på mina egna ord. Jag mår dock inte dåligt psykiskt utan det är det fysiska som krånglar men ändå.


Imorgon bitti tas första tabletten och sen ska jag jobba kväll. Ska packa ner Postafen mot illamåendet nu på en gång så att jag inte glömmer det. Wish me luck!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)