Sofia Vähäjylkkä: Loppisfynd och lite obligatoriskt sjukprat

tisdag 18 juni 2019

Loppisfynd och lite obligatoriskt sjukprat

Det har varit en bra dag idag! Jobbet flöt nog på bättre än någonsin idag rent energimässigt, smärtan har varit snäll och jag har loppisfyndat. Det enda jag har märkt av som är negativt rent hälsomässigt är febern. Jag har fört dagbok över den denna månad och har feber sex av sju dagar i veckan. Bättre än innan men fortfarande skumt.

Avföringsprovet jag lämnade in hos reumatologen fick jag äntligen svar på igår. Som mycket annat så var det förhöjt, denna gång måttligt, vilket har resulterat i att remiss är skickad till mag- och tarmmottagningen. Skulle kunna vara Crohns eller Ulcerös Colit, eventuellt i samband med något reumatiskt, som gjort mig sjuk men det är fortfarande oklart. Chansen (ja, jag hade blivit överlycklig bara jag fick svar) är lika stor som den är liten, alltså 50/50 ungefär.
Jag hoppas att det inte tar alltför lång tid innan jag får komma dit för undersökning. Jag har vant mig vid att få lov att vänta så pass länge att jag hinner bli tillräckligt frisk för att proverna inte ska visa något.

Nog om det. Jag måste visa mina fina loppisfynd! Hade jag varit rik hade jag shoppat inredning för fulla muggar men eftersom så inte är fallet så är det tacksamt med diverse loppisar på Facebook där man kan fynda allt möjligt.
Böckerna nedan är från 1800-talet och är så himla himla fina. Jag har mest tänkt ha dom framme som en inredningsdetalj men det är riktigt intressant att läsa i dom också och se hur många personer som haft dom i sin ägo under de senaste 200 åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)