Sofia Vähäjylkkä: Klassisar och lite feber

måndag 3 juni 2019

Klassisar och lite feber

Ny vecka och nya tag som jag brukar säga. Jag har gått upp orimligt tidigt idag för att tvätta den enorma hög smutstvätt jag och Daniel har lyckats samla ihop. Helt slut var jag efter det och slumrade faktiskt till ett tag. Inte jättekonstigt då jag bara sovit 4,5 timme inatt i och för sig.

Runt lunchtid kom Daniel och Pontus hem från skolan. Linda och Johanna som äntligen är hemma igen (!) skulle hålla en redovisning där de berättade om sin praktik de gjorde i Indien så jag följde med tillbaka till skolan för att lyssna på den. Dom var jätteduktiga och det var riktigt intressant att höra om deras resa.
Att befinna sig i skolan var en konstig känsla. Jag har varit där för ett kort möte en gång sedan början på februari så jag har varken sett skolan eller mina (föredetta) klasskompisar sen dess. Riktigt roligt att se så många trots att jag inte hann prata med alla.

Nu befinner jag mig på hemmaplan igen. Har försökt att få tag i Psykiatrimottagningen men inte lyckats pga fel på telefonlinjen och dålig tajming med telefontiderna. Får ringa dom imorgon så jag kan börja sätta in Lamictal igen. Ser inte framemot sex veckors illamående men det är det värt om jag får må som jag gjorde vid full dos.

I övrigt så mår min kropp så där. Helt okej med led- och muskelvärken men jag har klunkat Treo mot huvudvärk och även fått tillbaka febern som varit borta i ca 3-4 dagar (vad jag vet, har inte mätt varje dag). 38,2 låg den på innan jag drog till skolan.


Nu blir det soff- och chilläge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)