Sofia Vähäjylkkä: Jobblivet

lördag 22 juni 2019

Jobblivet

Det har varit väldigt dåligt med uppdatering den senaste tiden vilket mestadels beror på att jag jobbar. Kvällspassen suger i princip all tid ur dagen trots att jag trivs väldigt bra med att jobba kväll. Jag kommer att göra ett stort ryck med bloggen i september/oktober när det börjar bli dags för plugg igen. Hoppas att ni stannar kvar tills dess!

Idag har jag jobbat dag och ska göra imorgon också. Då är den slitigaste veckan med sex dagar i rad över.

Överlag så mår jag väldigt bra. Förra veckan tror jag var en chock för kroppen men det känns som att den vant sig nu. Jag har feber sex av sju dagar fortfarande men smärtan har minskat rejält och hindrar mig inte alls på samma sätt som tidigare. Jag hoppas, hoppas att det fortsätter så.


Nu blir det soffläge, Youtube och chill resten av dagen. Hoppas att ni alla har haft en underbar midsommar. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)