Sofia Vähäjylkkä: Gårdagen och ännu mera burgare

torsdag 6 juni 2019

Gårdagen och ännu mera burgare

Hade en riktigt trevlig kväll igår med ett gäng från klassen (plus Lovisas sambo och deras söta kisse). Vi pratade, åt pizza, drack gott och spelade kubb. Första dagen och kvällen som jag hade riktiga sommarkänslor.

Förväntade mig att vakna något bakis idag men jag verkar vara lite immun mot alkohol nu när jag fortfarande inte är helt återställd från sjukan.
Jag och Daniel har tagit en roadtrip till Torsång, handlat och sen råkade det visst bli Bastard Burgers idag igen, hehe. Mycket utemat på kort tid men så får det vara ibland. Är ju så gött att sitta ute och käka.


Här har vi det fina gänget som var med igår, förutom Lovisa som står bakom kameran och som jag också snott bilden av (och jag råkade sitta i ett samtal just när bilden togs så klart).


Alltså det här! Ät på BB säger jag bara. Eller gör det inte om ni inte vill bli ruinerade för ni kommer att gå dit igen, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)