Sofia Vähäjylkkä: Första jobbdagen på månader

måndag 10 juni 2019

Första jobbdagen på månader

Idag var det dags att komma tillbaka till jobbet igen efter nästan ett halvår. Något ringrostig måste jag säga att jag var men man kommer in i rutinerna rätt fort igen, trots att nästan hela dagen gick åt till utbildning. Hann vara på avdelningen i cirka tre timmar innan det var dags för brandutbildning, lunch och sedan HLR.

När jag lämnade jobbet strax innan fyra så var huvudet piggt och jag hade inte haft överdrivet ont under dagen förutom magen som har krånglat i några dagar nu och lättare smärta i nacken en kortare stund.
Väl hemma var det som att någon drog ur kontakten ur uttaget och det var jag inte alls beredd på då dagen hade gått så bra. Ryggen började bråka och huvudvärken entrade igen. Jag vet inte om jag har varit så inne i jobbet att jag inte märkt att jag haft ont eller om smärtan inte haft "plats" att ta över förrän jag satt mig ner i lugn och ro.

Imorgon är jag ledig så jag får se om kroppen är snäll då eller inte. Därefter jobbar jag onsdag, torsdag och fredag. Jag hoppas att jag slipper sjukanmäla mig redan första veckan. Jag har förväntat mig att det förmodligen kommer att hända åtminstone nån dag de närmaste åtta veckorna men redan nu hade varit lite av en besvikelse.


Nu ska jag ut på balkongen en sväng och säga hej till växterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)