Sofia Vähäjylkkä: Fina helgen

måndag 17 juni 2019

Fina helgen

Jag har haft en riktigt bra långhelg. Jag och Daniel var hem till Mockfjärd sent fredag kväll och stannade till igår. Daniel har fiskat en hel del, jag och mamma har gått och badat med Bus, vi har varit till Djurås för att hälsa på min goa farbror och hans fru och Daniel har varit så himla söt och bjudit mig på Blackstone.


Den här bilden beskriver Bosses personlighet så himla bra! Självsäker, kaxig och lite självgod men det är också det som gör han så himla söt, haha. Konstigt det där att egenskaper man inte uppskattar hos människor blir så roliga hos djur. Bosse har exempelvis tagit över grannens gräsmatta och betraktar den som sin egen egendom.


Min favoritdrink på Blackstone heter Passion For Sour.


Det absolut godaste jag vet - carpaccion!


Oxfilé till varmrätt. Namnam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)