Sofia Vähäjylkkä: En ensam ledig dag och lite saknad

måndag 24 juni 2019

En ensam ledig dag och lite saknad

Jag har fått en del gjort idag trots att jag helst velat ligga i sängen i princip hela dagen. Har fixat matlådor (dvs koka pasta och värma på köttfärssås från frysen), duschat, lagt en behövlig ansiktsmask, fixat disk, skött om blommorna och tagit en promenad till Ica Maxi för att handla.

Ligger nu i vanlig ordning i soffan och ser på Youtube. Hade 37,7 i temp imorse och har för tillfället också huvudvärk. Tänker att jag ska försöka vila bort den så jag inte fastnar i att behöva ta Treo varje dag.


Imorgon åker den blå tröjan på igen. Jobbar dagpass imorgon och därefter tre kvällar. Lördag och söndag är jag ledig och hoppas då att jag kommer iväg till Mockfjärd en sväng. Jag saknar Bosse nåt så sjukt just nu.

Det är tråkigt att vara hemma själv också. Daniel åkte iväg till Östersund i fredags och kommer förmodligen hem till helgen. Jag hoppas att dagarna går fort tills dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)